Eerste blad    Vorig blad    Blad 111 van 136 bladen Volgend blad    Laatste blad

XI.96    Johan Herman (Han) van de KOP, pensioenconsulent, geboren te Vlissingen, zoon van Johannes Huibertus (Jan) van de KOP (zie X.149) en Pieternella (Nel) van der MERK.
Ondertrouwd te Rheden, gehuwd te Rheden met Ineke Hermina van STRATEN, wijkverpleegkundige, geboren te Rheden, dochter van Evert Coenraad Petrus van STRATEN, garagehouder, en Irma Wilhelmina THARNER.
Uit dit huwelijk:
   1.  Wilhelmina Adriana (Wilma) van de KOP, verpleegkundige, geboren te Haarlem, gedoopt (NH) te Haarlem.
Gehuwd (1) te Deventer met Adrianus Johannis (Hans) BAART, technicus bloemencultuur, geboren te Amsterdam, zoon van Karel BAART, directeur schouwburg/concertgebouw, en Annigje de LANGE.
Gehuwd (2) te Ootmarsum met Koenraad Maria (Koen) van HALTEREN, huisarts, geboren te 's-Hertogenbosch, zoon van Antonius Maria (Tom) van HALTEREN, gemeente-ambtenaar, en Leonora Paulina Josephina ADELMEIJER, gymnastieklerares.
   2.  Johan Evert (Hans) van de KOP, geboren te Haarlem (zie XII.28).
   3.  Hermina Magdalena (Mieke) van de KOP, kleuterleidster, geboren te Haarlem, gedoopt (NH) te Haarlem.
Ondertrouwd te Haarlem, gehuwd te Haarlem met Hendrik Jan (Henk) FRICH, chauffeur, geboren te Bloemendaal, zoon van Patrick Robert Otto (Rob) FRICH en Anna Gerdina (Annie) HANNINK.
   4.  Petra Janine van de KOP, agronoom, geboren te Santpoort, gedoopt (NH) te Santpoort.
Ondertrouwd te Wageningen, gehuwd te Echteld met Ir. Arnoud Robert (Arnaud) BRAUN, landbouwkundig ingenieur, geboren te Haarlem, zoon van Ir. Hubert Marius Henri BRAUN, landbouwkundig ingenieur, en Anneke Gesina BONTEKOE.

Homepage | E-mail


gemaakt met PRO-GEN 'Genealogie à la Carte' software